Få nye kunder via webinarer

Selvom vi ikke må mødes fysisk er din viden dyrebare leads værd. Det oplæg du ikke kan afholde i et fysisk møde, kan du holde i et webinar.

Mens kunder og samarbejdspartnere er forhindret i at deltage i events, konferencer og større møder, er de stadig på vores medieplatforme. Her sidder i runde tal 600.000 månedlige brugere og læser nyheder via vores medier især for at få belyst de tekniske og videnskabelige vinkler på coronakrisen. Og de sidder og følger med i de tekniske emner, der skal hjælpe dem i deres arbejde nu og her - det kan være dit materiale.

 

Du sidder måske klar med en skarp præsentation og en velforberedt medarbejder, som alligevel ikke skal afholde sin præsentation på et event, men gerne stadig vil i kontakt med en værdifuld målgruppe. Det kan vi hjælpe dig med.

Du har måske allerede et webinar som vi kan bruge? Ellers hjælper vi dig med at forberede indholdet, og stiller en journalistisk vært til rådighed, som guider dig sikkert gennem programmet. Selve webinaret optager så du kan være med hjemmefra, hvorefter vi redigerer materialet.

Det kan også være at dit materiale og budskab egner sig bedre til at blive downloaded og læst i et whitepaper. 

Vi markedsfører materiale ud til den aftalte målgruppe via vores medier og vores permissionbase med mere end 100.000 tekniske profiler og beslutningstagere og får på den måde publikum engageret i dine budskaber. 

Vi tilbyder:
 

  • At optage din præsentation og udgive det som et webinar med vært og opsætning og oplægsholderen med hjemmefra.

  • Markedsføres webinaret på forsiden af vores medier, og kan downloades fra vores store B2B database.

  • At du kan sende webinaret til dine nuværende kunder eller lægge det op på dine egne kanaler.

PRISEr:
 

baseret på antal leads

Kontakt os for mere information om vores lead-produkter. 
 

Overskrift 2

DIT CONTENT

Få indhold på vores platforme i det format, der passer dit budskab bedst.

© 2018, Tech Relations, Teknologiens Mediehus A/S