Videoadvertorial for IDA, der skabte stor synlighed og trafik til en kampagne blandt studerende. Videoen er blandt de tre mest sete videoer på ing.dk og Version2.dk.

VIDEO

VIDEO

Et billede siger mere end 1.000 ord, lyder en gammel talemåde. Med 24 billeder i sekundet kan man dermed sige ganske meget, når man vælger at fortælle sin historie i levende billeder. 

Video er stærkt content og en fantastisk effektiv måde at promover jeres budskab, virksomhed og medarbejdere, in-house eksperter, karismatiske chefer, og alle de produkter, der gør sig bedst ved at blive vist frem og demonstreret.

Vi idéudvikler, producerer og redigerer din video, så den bedst formidler dit budskab og passer til det format, du ønsker. Det kan f.eks. være: 

  • et videointerview som vi indlejrer i en almindelig advertorial. Gennem lyd og billede får mulige kunder og fremtidige medarbejdere sat ansigt på jer som samarbejdspartner og potentiel ny arbejdsplads.

  • en virksomhedsvideo, hvor seerne kommer på rundtur i jeres virksomhed og lærer jeres brand og nøgleværdier at kende.

  • en produktvideo, hvor vi kommer helt ind i kernen af jeres produkt. 

  • en social media-venlig reklamefilm, som f.eks. kan promovere jeres virksomhed på Facebook, Youtube eller Instagram Stories. 

De fleste opgaver løser vi selv. Skulle du have ønsker, der rækker ud over den normale produktion, har vi desuden et stærkt netværk af fotografer, som vi altid kan trække på.

PRISER

STANDARDPAKKE: 40.000 DKK 
1 stk. videoadvertorial, hvor vi producerer en video (cirka 3-5 min. interview) på din lokation inkl. optagelse, redigering og godkendelse, og udarbejder en tekst med udgangspunkt i videoindholdet. Efter endelig godkendelse publiceres indholdet tre dage på forsiden af ing.dk eller version2.dk og udsendes en gang i nyhedsbrev. Efterfølgende modtager du en færdig afrapportering.

TILKØB: FACEBOOK BOOST: 6.200 DKK

​Få din advertorial læst og set af et større publikum. Med Facebook Boost får du et målrettet videoopslag på Ingeniørens Facebookside, der når ud til minimum 11.000 brugere.

ANDRE TILKØB & MULIGHEDER

  • Video i andre formater (ekskl. placering på ing.dk/version2.dk): Fra 14.000 DKK

  • Genindrykning online: 18.500 DKK

  • Skype-interview: 6.200 DKK

DIT CONTENT

Få indhold på vores platforme i det format, der passer dit budskab bedst.

CASES

© 2018, Tech Relations, Teknologiens Mediehus A/S